onsdag den 30. november 2011

Hama juletræer


Jeg har leget lidt videre med Hama-perlerne, og det er blevet til disse små juletræer (Thomas ryster godt nok lidt på hovedet af mig, når jeg sidder og fylder perleplader om aftenen - uden børn - men det er nu altså vældig hyggeligt!) Jeg ville rigtig gerne have haft et af Daisys plexiglas træer, men det bliver der vist ikke lige penge til i år - så disse må være stand-in indtil næste år. Synes egentlig også de er fine når de bliver kombineret med nogle andre ting...

tirsdag den 29. november 2011

Retro til Bella


Så blev patchworktæppet endelig færdigt, og fik samtidig syet en pude  - også til Bella. Synes det giver lidt liv til hendes værelse, og det passer så fint til hendes lækre sengetøj fra By Nord. Og nu hvor hun lige er rundet et halvt år, er hun kommet ind og sove på sit eget værelse - hun har ellers sovet mellem mor og far indtil nu - men hun har sovet meget bedre de sidste par nætter i sin egen seng. Og nu har hun så fået lidt at kigge på:-)

søndag den 27. november 2011

Juletræstæppet
På sådan en første søndag i advent, er det jo oplagt at vise noget julehalløj frem, så her er mit første patchworkprojekt, som startede min passion for at sy lapper sammen. For ca. 5-6 år siden stod jeg og manglede et juletræstæppe, så jeg startede på min venindes mors patchworkhold, og gik ivrigt igang - det skulle så vise sig at det tog et halvt år at sy sådan en sag - og jeg syede altså næsten hver aften! Men alt er også syet i hånden... Og så syede jeg en bordløber magen til bagefter. Hvis jeg skulle sy det i dag, ville jeg helt sikkert vælge nogle andre stoffer, men det var lige i min romantiske/gamle ting/sandfarvede periode, og det er også fint nok. Orker ikke lige at lave et nyt lige i den nærmeste fremtid....

lørdag den 26. november 2011

Feminas akryl julepynt

Jeg er vist ikke den eneste der hamstrer Femina'er i denne uge  - har I set det fine akryl julepynt der er med? Jeg plejer egentlig ikke at købe Femina, men har købt hele 2 blade i denne uge, fordi jeg gerne ville have både de pink og de lilla ophæng. Og de passer perfekt på vores træ:-)

fredag den 25. november 2011

Advents-træet

Så er Olivias adventspakker hængt op på det fine træ som Thomas lavede sidste år - synes det er blevet så fint! Nu er spørgsmålet bare, om hun kan holde fingerene fra dem;-)


torsdag den 24. november 2011

Min første pakkeleg!


Min lille Bella bliver et halvt år i dag - vildt så hurtigt tiden går her anden gang! Og dagen blev "fejret" med migræne til mor og en Bella der forkortede sin formiddagslur fra 2-3 timer til 20 minutter;-( Men da jeg så kom hjem fra en af vores utallige gåture med barnevognen, steg humøret en hel del, da der var kommet en pakke fra Sara Marie (som jeg faktisk har gået i klasse med på gymnasiet, så det er lidt sjov at "mødes" igen  har i blogland) - jeg har nemlig meldt mig til min første pakkeleg! Og sikke fine sager: mønstret papir, stjerne stickers, farvede strimler til julestjerner, julestok og et fint rensdyr. Tusind tak Sara Marie, jeg kan bruge det hele! De der strimler til stjerner forsøgte jeg mig faktisk med sidste år - men jeg kunne simpelthen ikke hitte ud af det! Så nu skal jeg helt sikkert prøve igen - og rigtig god idé med farvede strimler;-) Der er snart en pakke på vej til dig også...

OG så skal jeg jo sende pakkelegen videre - så de første 2 der skriver en kommentar hertil, sender jeg en pakke til, og de skal så sende en tilbage til mig - blogge om det, og sende legen videre... Nogen der vil være med???onsdag den 23. november 2011

Juletravlhed

Juleforberedelserne er i fuld gang i det lille hjem - julekasserne er hentet ned fra loftet, Olivias adventsgaver er pakket ind og pyntet med perler og så går jeg og tænker over hvordan julekortet med pigerne skal se ud i år. Og så skal der jo laves juleknas (og vel egentlig også gøres rent:-/) og måske skal der laves mere nyt pynt (og smides noget ud af det gamle!) Godt man er på barsel, så der er lidt flere timer at gøre med!

tirsdag den 22. november 2011

Syr lapper sammen......63 lapper for at være helt præcis, så jeg er ved at være øm i min finger og min arm. Men jeg hygger mig og tror det bliver et fint tæppe til sidst.

mandag den 21. november 2011

Første 70'er fund!


Jeg var lige en tur i en af de lokale genbrugsbutikker, og sørme om ikke jeg var heldig at finde mit første 70'er dynebetræk! Og så til sølle 20 kr! Og på trods af at jeg ikke er sååå vild med brunt, så synes jeg stadig det var et fund, og jeg kan mærke at for hver gang jeg kigger på det så bliver det lidt pænere. Synes ihvertfald at de lilla blomster er rigtig fine... Og hey, hvis jeg nu bliver træt af det, så kan jeg jo altid sælge det til overpris, ha ha;-)

lørdag den 19. november 2011

Lys i mørket


I sidste weekend var vi til årets første julefrokost og der skulle selvfølgelig være pakkespil - ingen julefrokost uden pakkespil! Så jeg fandt denne lille lanterne i Brugsen til den ene gave. Allerede inden jeg pakkede den ind, var jeg i tvivl om, om jeg overhovedet ville af med den - men den kom altså med. Men så i går, da jeg var ude og handle måtte jeg liiige se om der var flere tilbage. Og der var EN tilbage i hvid (de andre var røde) og så var der jo ikke noget at rafle om - den måtte med hjem!

fredag den 18. november 2011

Nyt retrostof
Så kom der nyt stof i postkassen fra Ida Susanne - rigtig fint stof, og der er allerede klippet i noget af det!

torsdag den 17. november 2011

Funky julestjerneOg så blev der også lige lavet et julestjerne til vinduet....

tirsdag den 15. november 2011

Funky julepynt!


SÅ blev storesøster rask, så mor ku få tid til at lege med perler;-) Men jeg kan ikke engang tage æren for idéen, for jeg så dem lige lige her hos Trine. Jeg har dog lavet en anelse om på mine, så de har fået andre farver, former og også en lille trækugle i enden (forsøgte mig også med hjerter, men det fungerede bare overhovedet ikke!). Jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet, så jeg har lige købt mig en stor stjerneplade i dag, så jeg kan lave en stor udgave der kan hænge i et vindue.

Skulle du få lyst til at lave nogen lignende, er det vist ret tydeligt på nedenstående billede hvordan de er lavet. Dejligt nemt og hurtigt! (Den pink snor er murersnor, som de fleste mænd nok har i garagen - det var ihvertfald der jeg hapsede det;-)


mandag den 14. november 2011

I dag...


...har storesøster været hjemme med feber og lillesøster er forkølet og sov meget korte lure i løbet af dagen, så det er ikke meget jeg udrettet på den kreative front. Dagen gik med opvartning af pylre-piger, gåture med barnevognen og fik lavet frugtmos. Fik dog også lavet en pixi smule julepynt med Hama perler, meeen det er ikke helt færdigt endnu, så det må vente til imorgen....

søndag den 13. november 2011

Hyggekrog

Der er mange ulemper ved at gammelt hus (fra 1944) som vores - der er altid noget der skal sættes i stand, nogle steder trækker det og der er langt fra kælder til første sal med vasketøjet. Til gengæld er der også en masse fordele - der er en helt speciel charme ved et gammelt hus som har en historie og der er fine små detaljer rundt omkring. Og i soveværelset, som vi lige er blevet færdige med at sætte i stand er der disse fine hyggekroge: Vi lavede nyt soveværelse da Bella fik vores gamle soveværelse. Og det er blevet et rigtig dejligt rum - elsker spærene og de fine små rum til bøger og nips. Og når vi kigger ud af de store vinduer er der udsigt over fjorden. (Og ja vi har ødelagt det "terapeutiske" i rummet med et fjernsyn og dvd - men det ER bare en nødvendighed når den store vågner kl. 05.30 - også i weekenderne!)lørdag den 12. november 2011

Lille tapetæske


En rund æske fra et Karmameju duftlys har lige fået lidt tapet og en trækugle...