torsdag den 19. april 2012

SengegavlDet var jo en sengegavl, som Julie gættede på! Pladen har stået et halvt år og ventet på at jeg fik købt det helt rigtige stof, så nu er det endelig færdigt! Jeg har betrukket knapforme i det samme stof, og det er jeg ret godt tilfreds med. Så her får I lidt billeder fra soveværelset og udsigten derfra. Dejligt at vågne op med kig til fjorden;-)

30 kommentarer:

 1. Uhada hvor er det en lækker gavl og mums for et ligeså lækket soveværelse :-)

  SvarSlet
 2. Yes yes. ;) Hvor ser det bare godt ud. Faktisk også et projekt jeg overvejede på et tidspunkt, men nu bliver det nok først når man en dag rykker i noget købt og større. Hvis der er nogle faldgrupper eller gode tips må du gerne give dem videre. ;)
  Mange hilsner Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm, jamen jeg synes bare du skal springe ud i det når du får mere plads - det er faktisk vældig nemt - når bare man kender en der kan skære pladen til og bore hullerne:-)

   Slet
 3. Hvor ser det lækkert ud. Det er præcis sådan en gavl, jeg har forsøgt at overtale min kæreste til vi skal lave, men han vrænger næse hver gang - nu viser jeg ham dit flotte resultat og håber han skifter mening :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så håber jeg du får ham overtalt!

   Slet
 4. Det ser vildt godt ud! Hvordan er den monteret på væggen, og hvilket stof har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - den står faktisk bare i spænd mellem væggen og madrasserne. Tror ikke det er nødvendigt at bore den fast. Stoffet er noget kraftigt møbelstof fra Stof2000. Det er en anelse "nistret" i strukturen.

   Slet
 5. Pudsigt at se, fordi vi har selv gang i samme projekt til vores seng, som også står under en skråvæg. Jeg har endda haft samme farve og ide medknapperne i hovedet - hvad jeg ikke har, som jeg misunder dig, er udsigten, wau!

  Har du klipset med hæftepistol bagpå? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt;-) Så må du jo bare igang! Ja, jeg har bare klipset stoffet fast bagpå med en hæftepistol;-)

   Slet
 6. Jamen altså hvor er den bare super fed! Og meget gennemført stil må man sige :o) Har du fulgt en DIY? Har ogs leget med tanken om sådan en men er skræmt af processen, for hvordan er det nu lige man gør!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - meeeen det er nu langtfra altid der ser sådan ud - sengetæppet kommer kun på når der kommer gæster (og måske ikke engang der) - og synes faktisk det er ser meget gråt ud pt - men grå er vist yndlingsfarven lige nu... Har planer om at sy nogle puder ligesom dine, til at give lidt farve:-)

   Sengegærdet var faktisk ret nemt at lave og jeg har bare fulgt min egen "opskrift". Thomas har skåret en mdf plade i målene og boret huller hvor knapperne skulle igennem. Så har jeg lagt 2 lag kraftig pladevat på og klipset stoffet fast. Og så har Thomas boret huller i knapformene og jeg har betrukket dem med stof og trukket dem fast på gærdet. Voila, et fint sengegærde;-)

   Slet
 7. Hvor er det gennemført lækkert! Fed, fed sengegavl. Vi har også skråvægge i soveværelset herhjemme, så samme løsning vil være helt oplagt - hvis man da lige havde de samme kreative evner som dig ;-)
  Og så det sengetæppe - suk. Skulle have haft det i julegave, men det var udsolgt - og det et det så stadig her fire måneder efter. Så jeg venter endnu...

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er slet ikke så svært, så det kan du sagtens finde ud af! Ja, jeg er også rigtig glad for tæppet - vildt at det er udsolgt så længe!

   Slet
 8. jeg er på jagt efter stoffet til vores, men det er lidt svært at finde. I mellemtiden er jeg endda kommet i tvivl om, hvorvidt det nu også skal være lysegråt eller om det æder lyset for meget. Og så har jeg jo den der farvepalette i soverværelsets indretning (rosa, mintblå, gul og sort), og hvor paser grå ligeind?? :-) Så jeg er ikke helt klar endnu, kan du høre, he he

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan jeg godt se. Men den ville da også være flot i mint - eller rosa? Egentlig ville jeg have lavet vores sort - også fordi vi allerede har så meget gråt i soveværelset, men jeg var bange for at den ville være for sart overfor støv og fnuller. Det er så tydeligt på sort - så den endte med at blive grå...

   Slet
 9. Det ser bare super godt ud :) min mand har lige spurgt om jeg ikke lige kan lave sådan en til os :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - så må du bare igang:-) Så slipper du også for at skulle overtale ham til at skære plade til og og bore huller - når han nu selv har bedt om det;-)

   Slet
 10. Hold op hvor er den super, super flot den sengegavl, det har du virkelig gjort godt! Og skøn udsigt:)

  SvarSlet
 11. Wauw hvor er det bare den mest vidunderlige sengegavl! Nu er jeg ikke længere i tvivl, jeg SKAL have lavet en sengegavl i samme stil som din. Resten af soveværelset, ser også utroligt lækkert ud, og sikke en udsigt!

  Har meldt mig som fast læser, og glæder mig til at følge med :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Det er jo lige sådan en vi skal ha!! Hvor er den bare flot. Sikke en fin blog du har, gælder mig til at følge med fremover:)

  Vh Mette

  SvarSlet
 13. Hov glemte helt at spørge...går den helt ned til gulvet bag sengen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette - velkommen til:-)

   Ja den går helt ned til gulvet. Den står bare i spænd mellem sengen og væggen, så den er ikke skruet fast i væggen.

   Slet
 14. Hej! Er netop blevet dirigeret til din blog efter jeg søgte i google efter diy sengegavl - og hvor er din fin! Hvor har du købt stoffet henne? Og hvor er den fine uglepude egentlig fra? Vh Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene - tak, jeg er også glad for den! Jeg har købt stoffet i Stof 2000. Det er noget kraftigt møbelstof og de har det også på netshoppen:
   http://stof2000.dk/shop/boligstof/moebelstof3/moebelstof-ensfarvet/nistret-moebelstof-moerk-graa

   Uglepuden er fra Soft Gallery:-)

   Slet
 15. Hvor er den fed!! Står selv og skal igang med samme projekt i vores sommerhus, så leder lige lidt efter inspiration ;) Må jeg spørge hvor mange lag pladevat du har brugt? Den ser virkelig dejlig tyk og blød ud så det kan da næsten ikke kun være et lag? :)
  Mvh Ane

  SvarSlet
 16. Hovsa - ville spørge hvor høj din gavl er :-) Vil nemlig gerne selv lave sådan en, men i tvivl om den bliver for lav pga. skråvæggen :-) Men mangler noget der får sengen lidt længere ud fra skråvæggen, og noget blødt at ramme for enden, til når min datter rammer væggen :-)

  SvarSlet
 17. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet