fredag den 13. juli 2012

Neon pude af HAY viskestykker

Jeg har længe syntes at vores soveværelse havde brug for noget farve - ALT er gråt derinde, og det pyntede en hel del da jeg fik nyt, smukt HAY sengetøj i fødselsdagsgave. Og nu har jeg så syet en pude af neon viskestykkerne - også fra HAY, og den er blevet ligeså fin som jeg havde forestillet mig! Og matcher sengetøjet:-) Og man kan jo altid bruge en ekstra pude, ik!?

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Har du forresten set mine Give Aways, måske du har lyst til at deltage?

  Mvh Helena

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er den smuk! Den var da en super god idé og det ser virkelig lækkert ud! Puder kan man altid bruge flere af vi har 3 hver og nogen gange er det bare ikke nok :-) ha en rigtig dejlig weekend og tak for de fine billeder.

  SvarSlet
 3. Den er bare blevet super flot, det er næsten også synd at bruge dem som viskestykker :) og nej man kan aldrig få for mange puder. God weekend

  SvarSlet
 4. GOD idé med de der viskestykker! En pude har man jo altid brug for hvis du spørger mig..

  SvarSlet
 5. Fedt fedt fedt!! Og hvor klæder det den grå farve flot!

  SvarSlet
 6. Sikke en fed ide:) Må sige jeg er helt forelsket i jeres sengegavl, så nu kaster vi os selv ud i projektet, den er simpelthen SÅ skøn at jeg må eje sådan en:)

  Vh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh det lyder spændende - så må du lige vise den frem når den er færdig:-)

   Slet
 7. Ej hvor sjovt jeg havde selv tænkt på samme idé. Men er ikke så ferm ved symaskinen endnu, så turde ikke helt springe ud i projektet. Men din er blevet virkelig flot! Jeg har skrevet om Hay's viskestykker og håber det er okay at jeg har linket til dig. (Jeg er ny blogger så skal lige ind i det hele :-))

  http://frkhansendk.blogspot.dk/2012/07/sknne-stykker.html

  Go' sommer

  SvarSlet