tirsdag den 31. januar 2012

Dymo og iPhone

Jubiiiii! Nu har jeg endelig fået anskaffet mig en gammeldags dymo! Har længe ønsket mig en, og efter at have set dette indlæg, så gik jeg direkte ind på nettet og bestilte den! Og det første der fik en tur var vores vitaminer...
Og så har jeg gang i et lille iPhone-etui...


mandag den 30. januar 2012

Mere akryl i Netto


I denne uge er der fin akryl opbevaring i Netto. De havde samme æsker for et par måneder siden, hvor jeg købte de få æsker de havde i min lokale Netto. Men jeg kunne godt bruge et par stykker mere, så jeg sagde til min mor at hun gerne måtte købte et par stykker hvis hun faldt over dem - med det resultat at hun tømte 3 Netto-butikker for akryl! Aaalt for mange til mit behov - troede jeg - for på mystisk vis har jeg alligevel fået fyldt dem allesammen med alt muligt! Så hvis I står og mangler lidt overblik i krea-rodet, så kan det klart anbefales;-)

torsdag den 26. januar 2012

Max hygge!

Igår havde jeg besøg af en veninde, så der blev hyggesnakket, shoppet lidt og så forsøgte hun at lære mig at hækle. Men vi havde ikke helt styr på det, så vi skal lige have fat i nogle bøger vi kan støtte os til! Og så prøver vi igen i næste uge;-)


Gulerodsboller;-)

Fandt lidt garn og Barbapapa badedyr i Netto

Og så lidt mere til Olivia - til halv pris;-)
onsdag den 25. januar 2012

Nye Mano


Jeg har lige fået et par nye Mano kopper ind af døren - dejlige forårsfarver til samlingen;-) Nu mangler jeg vist kun den gule...

mandag den 23. januar 2012

Ny flagranke


Jeg har lavet en flagranke, inspireret af Place de Bleu. De bruger pom-pom'er på spidserne - jeg har istedet brugt filtkugler. Jeg ved ikke helt hvor den skal hænge endnu - på billedet hænger den i stuen, men den faldt faktisk ned 5 minutter efter billedet var taget;-) Så nu hænger den nede i krea-rummet indtil jeg finder det helt rigtige sted. Og måske man skulle lave et par ranker mere - syntes den er så fin, og bliver helt glad af farverne. Minder mig om sommer og cirkus;-)

søndag den 22. januar 2012

Bedstemors hæklerier
Jeg har fået en stak "flakoner" som min bedstemor har hæklet i sine unge dage. De er gule med brun kant - ikke lige min favorit-farvesammensætning, så jeg tror de skal en tur i vaskemaskinen med grå eller sort tekstilfarve. Og hvad jeg så skal bruge dem til? Tja....nogen idéer??

fredag den 20. januar 2012

Udsalgsgodter til pigerne


Har udsalgsshoppet lidt mere - denne gang kun til pigerne, og jeg var heldig at finde Molo vinterjakken til halv pris! Den er så lækker og den skulle gerne passe Olivia næste vinter. Så er der styr på det;-)torsdag den 19. januar 2012

Tapet-gavepose

Har fundet den perfekte DIY til alle os med tapetrester. De kan foldes til fine fine tapet-poser - og her er mit første eksemplar. Det er rigtig nemt og hurtigt - jeg skal helt sikkert have lavet nogle flere! 
Har fundet DIY lige HER

onsdag den 18. januar 2012

Akryl med tapet på
Så blev smykkeskrinet udstyret med noget tapet. Jeg har kun puttet det i bunden af skufferne, men overvejer om der også skal noget ovenpå og på siderne. Kan ikke lige finde ud af om det bliver for meget... Skal, skal ikke??

Olivia er dog godt tilfreds som det ser ud nu: "Ej mor, det er bare MEGA flot!" ("mega" er meget brugt pt: mega-flot, mega-ked af det, mega-sur, mega-koldt, mega-godt, osv. osv.) 

tirsdag den 17. januar 2012

Akryl Love
Har lige købt lidt akryl med hjem fra Netto. Nogle fine store æsker, som kan bruges til ALT simpelthen, og jeg nævner i flæng: sko, Olivias dimser og dutter, sko, garn, sko, stofrester, sko og flere sko! Må igang med at prioritere, for jeg har altså kun 4.

Også smykkeskrinet i akryl kom med hjem  - som skal bruges til alle Olivias hårelastikker osv, som lige pt ligger i en værktøjsæske. Knapt på kønt. Og mon ikke det vil pynte med noget retro tapet? Det tror jeg nok det vil! Fortsættelse følger....

mandag den 16. januar 2012

Vuggens make-over


Måske I kan huske indlægget om min bedstemors dukke-vugge ? Den har nu fået en lille make-over, så den er blevet lilla og har fået ny dyne og pude.

Før så den sådan her ud:

Men jeg syntes efterhånden den trængte til noget mere farve. Olivias værelse er meget hvidt og rødt - som I nok kan fornemme på billedet - så vuggen er første projekt der skal bringe lidt flere farver derind. Og Olivia er heldigvis godt tilfreds med resultatet;-)Dynen er inspireret af Vickis smukke dynebetræk. Jeg har desværre ikke så fine stoffer som Vicki - eller nok til et helt junior-betræk, så jeg må nøjes med en lille dukkedyne;-)

søndag den 15. januar 2012

Lidt udsalgsshopping

Har købt lidt udsalgsgodter - på nettet - jeg kommer ikke så meget ud for tiden, ha ha. Bella gider bestemt ikke sidde i bilen længere end op til børnehaven og hjem igen. Så det der med at køre til de lidt mere spændende byer og shoppe - det må lige blive en anden god gang. Så HURRA for netbutikkerne;-)
En Danefæ rygsæk og pung til Olivia, og et par kjoler til mig. Der er krise i garderoben, så det var tiltrængt!
Favoritten er helt klart blusen/kjolen fra Soft Gallery - jeg er vild med deres print! Jeg har købt flere ting til Olivia fra Soft Gallery siden de kom frem, men det her er det første jeg har købt til mig selv. -hov det passer ikke - jeg har også købt et stofnet - men det er ihvertfald det første tøj til mig selv - og det bliver helt sikkert ikke det sidste!

lørdag den 14. januar 2012

Genbrugsfund

En tur i den lokale genbrug blev til en ny lædertaske, 3 små røgfarvede glas til lys og 6 store sorte knapper - i alt: 29 kr!!! Hvorfor har jeg ikke opdaget de der genbrugsbutikker noget før!!??


torsdag den 12. januar 2012

To do...

Jeg har en masse ting der bare ligger og venter...

Er igang med noget nyt patchwork...

Har fået nye basic-faver til at andet nyt projekt...

Min fine grass-vase røg desværre på gulvet nytårsaften, og den ligger og venter på at blive limet...

Det nye Boligmagasinet kom med posten igår og der var et skønt særtryk med af Sarah Hvass - så skal jeg bare lige have købt en ramme og fundet ud af hvor det skal hænge. Måske man skulle købe et blad mere, så jeg har begge udgaver - der er nemlig 2 forskellige tryk...

I dag har jeg 2 pylrede piger hjemme. Bella blev vaccineret igår, så hun havde feber i nat og er stadig varm og ked af det. Og Olivia har fået mellemørebetændelse IGEN, så hun har grædt hele natten, og her til morgen måtte vi så til lægen og have penicilin IGEN. Og måske det så ender med at hun skal have dræn i IGEN - IGEN. Så jeg har rendt på skift mellem pigerne hele natten, og føler mig temmelig træt lige nu:-/ Der går nok liiiige lidt inden jeg får færdiggjort noget på to-do listen...tirsdag den 10. januar 2012

Retro sættekasse og billed-spam

SÅ blev sættekassen til Bella færdig, og den blev faktisk vældig fin. Det tog også sin tid! Og her i weekenden har vi fået den hængt op sammen med bogkasserne. Så her er en gang billed-spam fra Bellas værelse...søndag den 8. januar 2012

Min kreative bedstemor

Vi fortsætter lige med et indlæg i samme genre som igår! Jeg mistede min bedstemor da jeg var 5 år, men jeg husker tydeligt hendes storblomstrede kjoler, slagbænken i hendes køkken med alle mulige sjove ting i og hvordan jeg altid ville ordre hendes hår så det blev (efter min mening) meget meget fint! Og ligesom min mormor, så var min bedstemor også utrolig kreativ. Hun hæklede en masse fine ting - og tror egentlig også hun malede med porcelænsmaling. Og så lavede hun denne lille dukke-vugge - altså byggede selve vuggen! Ret sejt syntes jeg:
Den var oprindeligt lyserød, men jeg malede den hvid da Olivia fik den til hendes værelse. Dukkesengetøjet har jeg syet af Tilda-stof fra Panduro. Men nu syntes jeg det hele trænger til en opfriskning - så inden længe bliver sengen malet lilla, og jeg skal have syet noget nyt sengetøj. Lur mig om ikke bliver noget med noget retrostof;-)


lørdag den 7. januar 2012

Min kreative mormor

Jeg har desværre ikke min mormor længere, men da hun levede var hun en virkelig kreativ sjæl. Mange af de ting hun lavede bliver flittigt brugt af resten af familien, og her er nogle af mine favoritter:

En fin kurv med stof og blonder, som jeg bruger til lidt af hvert på Bellas værelse.


Et smykkeskrin - det er liiige en tand for romatisk til min stil - men min mor brugte det ikke mere, og jeg syntes det var synd at smide det ud. Så nu bruger Olivia det til hendes tingel-tangel.

Et par futter, som lige nu passer Olivia perfekt. 

Derudover har hun syet bunkevis af tøj til mine barbiedukker, og det leger Olivia med nu. Syntes det er så hyggeligt når pigerne kan bruge ting som jeg også brugte da jeg var lille - og ovenikøbet er lavet af min mormor;-)