tirsdag den 28. februar 2012

Patchwork pude

på Bellas værelse...Jeg syede den mens jeg var gravid, men jeg har vist ikke vist den før. Og så kan jeg jo passende gøre det nu, hvor jeg ikke rigtig får lavet noget kreativt. Praktiske ting og snot har overtaget min tid - Bella starter i dagpleje imorgen og både hende og jeg er blevet forkølede. Så når hun sover udnytter jeg tiden til selv at slappe lidt af - og læse blogs;-)

søndag den 26. februar 2012

Zzzzzovemaske

Jeg bøvler jævnligt med migræne, og så skal al lys og lyd helst lukkes ude - så jeg er temmelig glad for sovemasker. Men de 2 jeg har fra H&M er ret kedelige, så jeg har syet en ny med Liberty på forsiden og fleece på bagsiden. Og så er det jo et dejligt hurtigt projekt mens jeg går og tager mig sammen til at sy sengetæppet færdigt:-)

fredag den 24. februar 2012

Bloomers

Jeg har syet et par bloomers til Olivia - de startede egentlig ud som et par lange bukser til Bella, men jeg var ikke helt tilfreds med dem, så jeg klippede benene af dem og syede nyt elastik i - og vupti, så passede de Olivia! Heldigt at en 4 årig mås og en 9 mdrs. blemås er ca lige store;-)

onsdag den 22. februar 2012

Det går fremad...

Idag blev jeg færdig med at sy lapperne sammen til sengetæppet. Det er ikke helt lige, men tæt på. Nok til at jeg ikke trevler det op igen ihvertfald... Men alligevel er jeg ikke helt tilfreds - det er blevet mindre end jeg lige havde regnet med. Men nu må jeg se hvordan det ser ud, når det er syet sammen med bagbeklædningen. Så fortsættelse følger... Én ting har jeg dog lært af dette projekt: ALTID sy patchwork i hånden (for mit vedkommende ihvertfald) ligemeget hvor stort projektet er, så hellere at det tager 5 gange så lang tid, når jeg så er sikker på at der bliver lige samlinger! Af en eller anden grund så har jeg mindre tålmodighed når jeg syr på maskine end når jeg syr i hånden. Mystisk.

tirsdag den 21. februar 2012

Dyt dyt, ska' vi byt?


Båt båt, det ka' vi godt! Og så byttede Laila og jeg lige noget tapet - og se lige de fine sager jeg fik! Og jeg fik endda lidt MiniMega papir med oveni, så jeg er så tilfreds;-)

Tusind tak for byttehandlen, Laila;-)

søndag den 19. februar 2012

lørdag den 18. februar 2012

Liberty vest til Olivia

Efter at have set dette indlæg hos Vicki fik jeg helt lyst til at lave en vest selv. Så nu har jeg syet en vest til Olivia i det fineste Liberty stof. Jeg var lidt spændt på hvordan den ville ende ud, for jeg har selv tegnet mønstret - men den passer hende heldigvis fint og hun har haft den på i børnehave tidligere på ugen. Jeg nåede ikke lige at tage et billede af vesten "in action" så det må lige komme senere. Nu går jeg så og overvejer om jeg skal lave en lille vest til Bella også - de ville da være fine med ens veste altså....

God weekend derude;-)

fredag den 17. februar 2012

Stort projekt!


Jeg har kastet mig ud i et ret stort projekt - nede i mit krearum står en gæsteseng og den trænger til et pænt sengetæppe. Jeg tænkte at det kunne være fint med harlequin-tern, men nu er jeg så småt begyndt at sy det sammen og det er skisme ikke nemt! Nøj hvor det driller og det er så svært at få til at blive lige! Så hvis nu der nu ikke kommer et opfølgende indlæg med det færdige sengetæppe indenfor den næste måneds tid - så kan I godt regne med at jeg har kastet håndklædet i ringen - og tæppet i skraldespanden...;-)

torsdag den 16. februar 2012

En tur i genbrugen...


...blev til dette fine dynebetræk. Der er slidt hul på hjørnerne, men er ellers fint og klart i farverne. 

onsdag den 15. februar 2012

Uglen er fløjet fra reden

En af mine ugler er på vej til en ny ejermand - håber den bliver vel modtaget;-)
tirsdag den 14. februar 2012

Valentins dag...

"er ikke noget vi fejrer her i huset" - får jeg at vide hvert år! "Det er noget amerikansk pjat, som blomsterforretningerne har opfundet for at tjene penge!" Og ja, jeg ved da godt det er lidt opreklameret, men når man (vi) nu er rigtig dårlig til at gøre noget for hinanden alle andre dage på året, så synes jeg egentlig det er rart, at der er en dag hvor man lige bliver mindet om det. Så derfor stod der en lille ting på bordet til Thomas imorges... Bare en lille en - men det er jo tanken der tæller;-)

lørdag den 11. februar 2012

Weekenden so far...
Weekenden har indtil videre budt på grin, hygge og lidt nyt i postkassen. Har fået nye Liberty stoffer (er det mig, eller er Liberty-udvalget i danske netbutikker ikke blevet lidt trist??). Nå, men i går (fredag) var vi på Værket i Randers og se "Casper & Frank - Nu som mennesker" og det var bare vildt godt! Jeg ved ikke lige hvad jeg havde af forventninger inden - alt andet de har lavet har jo været godt, så måske tænkte jeg lidt "kan de virkelig blive ved med at være sjove??" -og jeg må sige JA det kan de! Trods et migræneanfald (og en P-bøde!), så var det en kanon aften og jeg er glad for at jeg holdt ud, selvom jeg virkelig var skidt tilsidst... Så hvis I er nogle der har showet til gode, så kan I godt glæde jer!!
I dag vågnede jeg heldigvis op og var nogenlunde frisk, så jeg fik bagt hindbærsnitter til mødregruppe-hygge i eftermiddags - med vores mænd og store børn. Super dejlig weekend:-)

onsdag den 8. februar 2012

Sarah Hvass x 2


Jeg fik lige hapset et blad mere, så jeg kunne få det andet Sarah Hvass tryk også. Men jeg har ikke lige 2 rammer der passer, så nu er de sat i den samme ramme. Og det fungerer jo også meget godt...

tirsdag den 7. februar 2012

Muppet mappe
Jeg har ryddet op i vores papirer og ringbind - og fandt en pap-mappe der nærmest skreg efter tapet! Så jeg fik lige brugt min sidste rest Muppet Show tapet;-)

mandag den 6. februar 2012

En lille tapetæskeOlivia har været hjemme idag med feber og ondt i hovedet. Det var dog ikke værre end at hun godt kunne sidde og kigge på, at jeg lavede en lille tapetæske til hende af en æske fra en Mano kop. Den fik en lille perle på toppen og hun erklærede at det var den "smukkeste æske i hele verden" - og så gik hun igen omkuld på sofaen. Og så har jeg øvet "fald selv i søvn i barnevognen - uden gåtur" med en MEGET utilfreds Bella. Det syntes hun bestemt ikke var nogen god idé! Men hun skal jo starte i dagpleje om 3 uger, så det er ligesom ved at være tid til at lære det... Og det ville da også være rart bare at kunne lægge hende ud - uden at skulle gå i 20 minutter hver eneste gang...

søndag den 5. februar 2012

Blog Award


Jeg har fået en Blog Award fra Kristina med bloggen myhouseinspiration - og det er er super glad for! Jeg måtte lige ind og læse om det hos Kristina, for jeg var ikke lige klar over hvad det betød;-) Men jeg har nu fundet ud af at man skal gøre 3 ting:


1. Linke til den man har modtaget Awarden af (og indsætte Award billedet)
    Det er hermed gjort;-)


2. Give den videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
    Jeg giver awarden videre til disse 5 fine blogs:


http://kongefuglen.blogspot.com/
Inspirerende hjem og kreative løsninger. Se f.eks hvordan hun har pimpet de så krukker fra Søstrene Grene.


http://kristinadam.blogspot.com/
Smukke illustrationer og kræs for øjet!


http://rumfang-rumfang.blogspot.com/
Fine hæklerier - se hendes hæklede hoptimister!


http://uglemorsverden.blogspot.com/
Kærlighed til ugler;-)


http://notesfromrochester.blogspot.com/
Fortællinger fra UK og skønne billeder.


3. Svare på 5 spørgsmål


1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg har længe fulgt med på en masse kreablogs, og fik mere og mere lyst til at være med. Jeg har ikke lige nogle veninder der deler min interesse, så det er rigtig dejligt at kunne dele sin begejstring med med blogland! 


2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger stort set kun krea- og boligblogs. Men også 2-3 modeblogs.


3. Favorit farve(r)?
Sort, grå, lilla, gul


4. Favorit film?
Jeg er ret vild med Twiligt-filmene (og bøgerne) lige nu - selvom jeg egentlig syntes jeg er for gammel til dem, så føler jeg mig altså som en 17-årig igen når jeg ser dem;-) (MEN det er altså ikke derfor min lille pige blev døbt Bella!)


5. Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Jeg vil rigtig gerne til USA - nærmere betegnet New York. Det har jeg altid drømt om, men pigerne skal lige være lidt større inden det bliver til noget.

Cammeo elastikkerEfter det tidligere indlæg, fandt jeg lige lidt mere elastikkerne kan bruges til.... 

fredag den 3. februar 2012

Retro blyantsholder


Jeg har lavet mig en ny blyantholder af chipsrør, tapet og elastik - inspireret af de der plastikholdere som jeg kan huske fra min barndom. Her er lidt billedspam fra processen...

Elastikkerne er fra mine Kähler Cammeo krukker. Jeg har 3 krukker, og der følger 6 farvede elastikker med til hver, så jeg har jo en del i overskud - og de passer jo fint hertil...


torsdag den 2. februar 2012

Nye smuksakker


Se lige et par smuksakker der er landet i min postkasse! Fine fine ørestikker fra Line&Jo! De fulgte med som gave når man bestilte et årsabonnement på det nye magasin Cover Kids til 400,-. Det kan man da ikke sige nej til - nyprisen på ørestikkerne er 1650,- !! Jeg bestilte det i november og de er først kommet i denne uge, så de har været længe undervejs - men de er bestemt værd at vente på - de er SÅ smukke;-)

onsdag den 1. februar 2012

iPhone etui


iPhone etuiet er færdigt - men det er desværre blevet liiige lille nok. Jeg har skævet lidt til Dortes lækre udgave, men jeg syntes nu min ser lidt kedelig ud ved siden af... Så det må være en ommer - eller også må jeg bestille et hos Dorte når der er lidt penge på kontoen igen...