søndag den 29. april 2012

Fint papirEt lille køb mere fra Decorate - et fint stykke papir til 22 kr. Vidste ikke lige hvad jeg skulle bruge det til, men da jeg kom hjem, opdagede jeg at det havde præcis samme mål som vores ramme over spisebordet. Så nu sidder det der indtil videre:-)

fredag den 27. april 2012

Nyt patchwork!Så blev tæppet endelig færdig! Tror det har taget mig halvanden måned at sy de små lapper sammen, så sofabordet har været ubrugeligt for resten af familen så længe det har stået på. Ellers kunne jeg jo ikke huske hvordan lapperne skulle ligge! Men nu er det færdigt og jeg har fået styret min patchwork-lyst for det næste stykke tid. Jeg har syet det af små stofrester (+lidt mere) og så har jeg lagt blødt pladevat indeni og dejlig varm fleece på bagsiden. Jeg har quiltet det i hånden i blomstermønster, og jeg synes faktisk det er blevet rigtig fint. Og modsat alle de andre babytæpper jeg har syet, så tror jeg faktisk jeg kommer til at bruge det her! Og det er jo rart når man nu har brugt så mange timer på skidtet;-)
onsdag den 25. april 2012

Strik-potte


Var lige en tur forbi Decorate i Randers, og som en ægte DIY-elsker (som ikke kan strikke!) måtte jeg simpelthen have denne strik-potte med hjem. Den er jo bare fin altså!

søndag den 22. april 2012

Som mor, så datter...

Jeg har svært ved at stå for mini-udgaver af mine egne ting, så derfor har Olivia og jeg efterhånden mange ens sager. Altså ikke sådan at hun ligner en lille klon af mig, men det er bare lidt sjovt når man har nogle favoritter som også fås til de små... Her er lidt af sagerne:

 Akryl smykkeskrin
 Glerups filt-futter
 Mano kopper (Olivia elsker også te)
Lædrejakker fra Munderingskompagniet og H&M
 Converse og Geox
Marmar leggins

torsdag den 19. april 2012

SengegavlDet var jo en sengegavl, som Julie gættede på! Pladen har stået et halvt år og ventet på at jeg fik købt det helt rigtige stof, så nu er det endelig færdigt! Jeg har betrukket knapforme i det samme stof, og det er jeg ret godt tilfreds med. Så her får I lidt billeder fra soveværelset og udsigten derfra. Dejligt at vågne op med kig til fjorden;-)

tirsdag den 17. april 2012

Pimp en t-shirt
Jeg gjorde lige et godt kup forleden - fandt fine t-shirts i Only til 25 kr! Sølle 25 kr! Så jeg købte 3 stk, og så er der jo ingen grænser for hvordan man kam pimpe dem. Jeg har sat små nitter på lommen af den ene t-shirt. De er limet på med stoflim, så jeg er spændt på hvordan de holder i vask. 
Ærger mig faktisk lidt over jeg ikke købte flere - altså kvalitetsmæssigt er der jo langt til Alexander Wangs, men på mystisk vis får jeg altid små huller i mine t-shirts - og så kan 25 kr altså bedre betale sig!

søndag den 15. april 2012

Sneak peak...Sneak peak på et nyt lille "projekt". Den er egentlig færdig, men jeg skal lige have taget nogle bedre billeder en af dagene... Mon I kan se hvad det er...?

fredag den 13. april 2012

Se hvad jeg har fået!


Se lige en fin pakke jeg har fået af Julie som meldte sig til min pakkeleg! Fin tapet og papir, en dåse (som jeg er helt vild med - skønne farver!), kort, karse- og purløgsfrø, akrylæske, perler, en orkide-top, Julies søde hjemmelavede engle, og et rigtig fint armbånd - som desværre er for lille til mig, men det er garanteret også lavet til Olivia;-) -så må jeg jo se om jeg kan lave et til mig selv også;-)

Så tusind tak for pakken Julie, jeg er rigtig glad for det hele!

tirsdag den 10. april 2012

På vej til mig...

Lidt Kähler kram til hytten. Denne fine vase er på vej til mig - 200,- (spar 100,-) og fri fragt, købt lige her
I like;-)


mandag den 9. april 2012

...

  
Så er påsken ved at være slut for denne gang, og I får lige de sidste påskebilleder. Imorgen starter hverdagen igen, og jeg glæder mig faktisk til en (næsten) hel arbejdsuge - forhåbentlig uden syge børn (eller voksne) :-)søndag den 8. april 2012

Påskehønen Tilda
Når man tænker på hvor meget julepynt jeg har, så er det faktisk imponerende hvor lidt påskepynt jeg ejer. Men i år har jeg da fået kreeret lidt selv, så man da kan ane at der er påske i hjemmet. En af tingene er denne "royale" påskehøne som jeg har syet efter opskrift i en af Tilda-bøgerne. Det krævede lige lidt koncentration (og bøgerne er også på norsk) - men det gik, og jeg synes den er blevet ret fin.

lørdag den 7. april 2012

Patchwork påske

Når vi ikke er til fødselsdage (3 stk i træk) og pigerne er puttet, så syr jeg lapper sammen til et lille patchwork tæppe. Det har taget meeeget lang tid, men nu er jeg ved at nå målet...

fredag den 6. april 2012

Flere påskeæg...
Olivia og jeg har lavet nogle påskeæg med maskin tape - a' la de andre der er set her i blogland. Jeg ved ikke lige hvor pæne de er blevet, men Olivia syntes det var fantastisk at sidde og nusse med - og det er selvfølgelig det vigtigste;-)

tirsdag den 3. april 2012

iPhone nostalgi

Har købt mig et nyt fint iPhone cover! Det minder mig om de gode gamle dage hvor jeg sad klar ved stereoanlægget og mixede bånd til weekendens fester;-)

søndag den 1. april 2012

En fryd for øjet

Det er lige hvad disse Hay æsker er! 
Glæder mig til at putte ting i dem!