torsdag den 31. maj 2012

By Nord pude


Min bror har lige haft fødselsdag, og han ønskede sig puder syet fra By Nord viskestykker - så det fik han selvfølgelig! Jeg syede 3 til os selv for et års tid siden, men jeg kan se at de har lavet viskestykkerne om, både i materialet og størrelsen, så de nye puder blev noget større (og flottere) end mine.

onsdag den 30. maj 2012

Nyt Wiinblad

Jeg har købt lidt nyt Bjørn Wiinblad - tak for handlen Line - det nåede frem uden en skramme:-)

tirsdag den 29. maj 2012

Pinse med fødselsdag og fantastisk vejr!


Sikke en fantastisk pinse vi har haft! Bella blev heldigvis nogenlunde frisk til weekenden, så vi fik holdt fødselsdag både lørdag og søndag. Og vejret var jo perfekt, så vi kunne sidde ude og alle børnene løb rundt og legede:-) Og tjek lige den flotte kage med Kaj og Andrea - jeg har ikke selv kreeret den - det har Charlotte fra mødregruppen, og den smagte ligeså godt som den så ud! Vi lavede lige en bytter - jeg syede en pude til deres sansegynge, og så lavede hun en kage til Bella. Og der var endda en lille kage kun til fødselsdagsbarnet:-) Fine gaver fik hun også - og læg lige mærke til retro-kjolen fra Hummel - den er da for lækker!

torsdag den 24. maj 2012

Bella 1 år
I dag bliver min lille Bella 1 år! Det er så vildt, at der allerede er gået et år! Det føles ikke som ret lang tid tiden at jeg sad stille og roligt kl. 8 om morgenen med mine havregryn og synes der skete et eller andet... Jeg rejste mig op, og Olivia kiggede forskrækket på mig: "MOR! Hvorfor tisser du på gulvet!!??" Hu-hej op i børnehaven med Olivia - med håndklæder på sædet - og hjem og ringe rundt og pakke. Jeg fik ingen veer, så ved 13-tiden kom vi ind på sygehuset og jeg fik ve-drop. SÅ skal jeg love for at veerne kom, og der blev skruet op for droppet hvert 20. minut. 17-tiden kunne jeg slet ikke mere - jeg var helt færdig, og syntes tiden slæbte sig afsted til kl. 18.05 da narkoselægen endelig kom for at give mig en epidural. Jeg fik sat mig op og han rensede min hud - men da jeg kom op fik jeg pludselig den vildeste presseve, og jeg forsøgte at holde igen, for jeg kunne slet ikke forstå at det var allerede! Så jeg fik fremstammet at enten skulle jeg på toilet, eller også kom den lille NU! Jeg kom hurtigt ned at ligge og i løbet af 3 presseveer kom lille skønne Bella til verden! Så narkoselægen gik igen - han havde været på stuen 5-10 minutter, og nåede kun at rense min ryg. Da vi ringede og fortalte det til Olivia, reagerede hun ved at grine og grine som om hun blev kildet - for hun var så glad for at få sit ønske opfyldt: EN LILLESØSTER! 
Desværre må Bella fejre sin fødselsdag med feber og et besøg ved lægen:-/ Rigtig øv, men forhåbentlig bliver hun frisk igen til weekenden når vi får huset fuld af gæster.
Tillykke med fødselsdagen lille skat;-)

onsdag den 23. maj 2012

Printables
Pinterest er jo et fantastisk sted! Der er så mange fine ting og så lidt tid til at lave det! Men de her ugler kunne jeg ikke få ud af hovedet, så de er blevet printet, klippet og klistret. Og de er bare så søde - de kan printes lige her og der er mange farver at vælge imellem;-)

mandag den 21. maj 2012

I want!


Jeg kunne godt bruge lidt nyt i garderoben, og her er det jeg ønsker mig allermest lige nu:

Nye charms fra Camille / By Biel
Jakke/cardigan fra Zara, 799,-
React Now / Rødekors t-shirt set på Youheshe, 299,-
Leopard jeans fra Vila, 350,-
Ballerinaer med små skulls fra Zara, 459,-

lørdag den 19. maj 2012

Pude til sansegynge


Det gode vejr lader vente på sig, så her kommer lige billeder fra sidste sommer, hvor jeg syede en pude til vores sansegynge. Syntes ikke de var så kønne, dem der kunne købes, så jeg lavede en selv. Og så lavede jeg den noget større en gynges mål i diameter, så puden også dækker kanten. Og nu har jeg så lige syet en mere på bestilling - denne gang med grøn kant. Stoffet er fra IKEA og er en lækker kraftig kvalitet. Og så koster det kun 29,- pr. meter! Så kan man da lige være med!

torsdag den 17. maj 2012

onsdag den 16. maj 2012

A gift from Rochester


Så fik jeg den sidste pakke fra pakkelegen - og sikke en pakke! Den er fra Kathrine som blogger på Notes from Rochester og hun har sendt så mange fine ting - tusind tak Kathrine!

Pakken indeholdt: Stof, et fint tørklæde, krympeplast, kort, kuverter, mærker til at sy på/i tøj, Katvig stofpose, tapet, lækker Chai-te (den blev drukket igår:-) Hello Kitty slikkepind (forsvinder nok til næste gang Disney Sjov), små stjerner og strimler dertil (hmm hvordan laver man dem?) og små manilla-mærker. 

Jeg glæder mig til at kaste mig over krympeplastet - det har jeg ikke prøvet før. Og så er jeg helt vild med stoffet med børnene. Det er bare så sødt. Så endnu engang tak Kathrine:-)

mandag den 14. maj 2012

Bugs and AntsSelvom jeg var lidt træt i går efter byturen (hvor jeg holdt ud til kl 03 - wuhuu) så havde jeg en dejlig mors dag der bød på hygge med familien og en fin gave - nemlig dette fine armbånd fra Bugs and Ants. Jeg er vild med deres fine smykker, men har ikke ejet nogle af dem før nu - og har ikke engang hintet Thomas om at jeg kunne lide dem, så jeg syntes faktisk han (eller pigerne er det jo:-)) var ret dygtig;-)

lørdag den 12. maj 2012

Noget med noget neon


Jeg blev lige ramt af neon-feberen forleden, så jeg kom hjem med neon-viskestykkerne fra HAY og et neon-tylskørt til Olivia. Og så fandt jeg lige min neon-fingerring frem:-)

Lige om lidt runder jeg 100 faste læsere og i den anledning er jeg ved at planlægge en lille give-away. Jeg tror jeg har fundet ud af hvad det skal være, men jeg skal lige have taget et billede... -og så skal jeg selvfølgelig lige op på 100 først;-)

I aften skal jeg til tøse-fødselsdag og have drinks og i byen, og jeg glæder mig som et lille barn (eller som en teenager er det vel nærmere). Det er så også TO ÅR siden jeg sidst har været i byen sidst, så det er da ved at være på tide! 

God lørdag til jer:-)

onsdag den 9. maj 2012

Cathrineholm


Har I set den fine give-away der er igang hos Sukkertøy for øyet? Uha uha, den er godt nok fin! Krydser arme og ben og håber jeg bliver den heldige!

søndag den 6. maj 2012

5,1


Jeg løber. Det kan jeg vel godt sige nu, efter jeg har løbet 2 gange om ugen i et halvt år. Jeg startede i oktober og da var ruten 1,8 km. Så det er gået laaaangsomt fremad og jeg har udvidet ruten lidt efter lidt. Og i torsdags nåede jeg så mit mål - der var nemlig Kvindeløb i Hadsund, hvor ruten er 5,1 km. Og jeg løb hele vejen - på trods af en meget ond og lang bakke - og klarede det på 33 minutter. Så jeg er ret stolt! Men det vigtigste er jo at det er blevet en vane for mig at komme afsted og jeg kan mærke det er godt for mig. Så jeg satser på at forstsætte lang tid endnu:-)

onsdag den 2. maj 2012

Tapet, Ikea og LuckyBoySunday


Når man nu bor i et hus i 3 plan (og have i 3 plan, py ha!) så er man jo tvangsindlagt til at have stuen fyldt med legetøj. Olivia er blevet glad for at være oppe på sit værelse, men hun har stadig masser af ting i nede i stuen, og det har Bella jo også nu. Det har jeg det nu fint med, men når pigerne er kommet i seng, så er det rart at kunne pakke det nogenlunde væk, så man faktisk kan se at de er en stue. Et af vores "gemmesteder" er denne reol med plastkasser fra Ikea. Den er vældig praktisk, men kasserne er meget gennemsigtige, og jeg synes det så temmelig rodet ud, at man kunne se dukketøj og Lego igennem dem. Så de fik lige en gang tapet, og det hjalp lige lidt. Man kan selvfølgelig stadig se lidt igennem hullerne, men det er bestemt bedre end før. Hvad kan man ikke redde med tapet?? 
På billedet ses også det nyeste medlem af familen - dukken fra LuckyBoySunday, som er så fin og blød og lækker! OG dufter tilmed fantastisk fordi hun tidligere har boet i En og 1/1 del i Randers (lækker kaffe og te butik med de fineste sager, hvis I ikke allerede kender den). 


tirsdag den 1. maj 2012

Rikki Tikki lagersalg

I weekenden var der lagersalg på Rikki Tikki som har en masse skønne mærker som f.eks Medusa, Ferm Living, Casa de Luxe by Naja Munthe, Susanne Schjerning, Trip Trap nisser og mange flere. Og her kan I se hvad jeg kom hjem med. En lille Medusa fødselsdagspige, stjernetegn til pigerne - jomfruen og tvillingen, juleservietter og så juleophæng. Og så fandt jeg noget lækkert Ferm Living julepynt til bare 10,- pr. stk. Der var også en masse lækkert sengetøj og acryl-duge, men eftersom jeg ikke lige står og mangler det, så var jeg "fornuftig", og købte kun det absolut mest nødvendige;-)