tirsdag den 31. juli 2012

Loppemarked

Jeg har været på loppemarked i dag - denne gang som sælger! Det er første gang jeg har været afsted og jeg er ok tilfreds med udbyttet. Ville gerne have solgt meget mere, men sæsonen er nok ikke på sit højeste lige nu, og det var mest babyting jeg havde med. Og det var der ikke den store interesse for... Og da himlen pludselig åbnede for sluserne og det tordnede og bragede, så forsvandt alle folkene pudsigt nok - og det gjorde vi så også! Men jeg har stadig masser af "ragelse" så jeg tror jeg vil forsøge mig igen...
Ellers nyder vi bare det sidste af ferien og får ordnet en masse praktiske ting, så jeg får ikke lavet det mindste krea overhovedet! I hvertfald ikke mere end at male stakit osv:-)

lørdag den 28. juli 2012

Ebeltoft #1

Jeg er lige kommet hjem fra en uge i sommerhus i Ebeltoft, og som I kan se, så har den stået på hygge, afslapning, lækkert vejr og selskab med gode venner! Så bliver det ikke bedre!

onsdag den 25. juli 2012

Synstavle
Sidst jeg var en tur i Søstrene Grene fandt jeg denne synstavle til sølle 10,- Det er egentlig et skriveunderlag, men lige nu hænger den altså på den kedelige side af køleskabet indtil jeg finder ud af hvor den skal være. Synes det er lidt synd af bruge den som underlag - så måske kommer den i en ramme - eller måske skal den bare hænge ud i køkkenet lidt længere...


mandag den 23. juli 2012

Organize!


Sådan forsøger jeg at holde orden i mit rod - med æsker, tapet og dymo en masse!

fredag den 20. juli 2012

Møtrik-armbånd

Ligesom resten af blog-land (og resten af DK) så var jeg også hoppet på bølgen med møtrikarmbånd, og forleden fik jeg lavet et med neonbånd fra HAY. Fik også lavet en lidt anden udgave bare med møtrikker på midten. Lidt mere enkelt og giver lidt farve til armen.
I dag er det så kommet frem at møtrikkerne kan give nikkel-allergiske reaktioner - øv øv, så får jeg nok ikke brugt mine armbånd mere:-/
Synes ellers de passer perfekt med mit ByBiehl armbånd - går i øjeblikket og venter på et nyt charm som forhåbentlig snart lander i postkassen - og efterfølgende på min arm:-)

onsdag den 18. juli 2012

Se hvor fint!


Hvis I ikke allerede kender Karina Bækkelund og hendes fine illustrationer, så tag og smut forbi lige nu - hun har nemlig en fineste give-away om et valgfrit print! Elsker hendes illustrationer, så jeg håber selvfølgelig at jeg vinder;-) Mine vægge trænger!!

tirsdag den 17. juli 2012

Dagens lækre lopper!Jeg har været temmelig heldig i dag! Jeg har været en tur på tirsdagsmarked i Øster Hurup og der faldt jeg over disse lækre lopper: Helt ny Kähler Bozza skål og Stella stage - til 250,- for begge dele! Hvor heldig har man lov at være;-) Der kom også lidt Wiinblad med hjem - det er jo bare fint altså!

mandag den 16. juli 2012

Nøglesnor a la Fru Schou #2


Så fik jeg lavet en ny nøglesnor efter mit ikke så heldige forsøg forleden! Der er strøget vlies på og det har gjort en verden til forskel. Så nu er jeg bedre tilfreds:-)

fredag den 13. juli 2012

Neon pude af HAY viskestykker

Jeg har længe syntes at vores soveværelse havde brug for noget farve - ALT er gråt derinde, og det pyntede en hel del da jeg fik nyt, smukt HAY sengetøj i fødselsdagsgave. Og nu har jeg så syet en pude af neon viskestykkerne - også fra HAY, og den er blevet ligeså fin som jeg havde forestillet mig! Og matcher sengetøjet:-) Og man kan jo altid bruge en ekstra pude, ik!?

tirsdag den 10. juli 2012

Nøglesnor a la Fru Schou'sJeg har syet min en nøglesnor a la Fru Schou's fine udgaver. Men den er nu blevet langtfra ligeså fin hendes:-/ Jeg fandt en syvejledning i Sif Orellanas "Spilopper og Stjerneskud" og så syede jeg et HAY neonbånd bagpå. Men jeg skulle vist have strøget vlies på, for den er blevet noget rynket og mærkes ret tynd. Så det er  en ommer. Tror lige jeg giver det en chance til, ellers må jeg på besøg i Fru Schous shop...

torsdag den 5. juli 2012

Bloomers med flæse

Jeg har syet mine første bloomers med flæse! Jeg har længe kigget på alle de fine flæser der florerer rundt omkring i blogland, men jeg havde ingen anelse om hvordan den skulle laves - eller hvordan man syede en påsyet linning! Heldigvis kom søde Kira mig til undsætning, og med hendes hjælp har jeg fået syet det første par. Og jeg synes faktisk jeg sluppet ok fra det - så nu har jeg fået blod på tanden, og skal helt sikkert sy flere. Og måske lege lidt med lidt længere ben - de kunne også være ret fine som knickers. Det er så dejligt når man udvider sine (begrænsede) evner en smule:-)

tirsdag den 3. juli 2012

Fine kort

Er lidt vild med de her kort fra Tiger.
Det er lige før at de kvalificerer sig til at komme i en ramme.

søndag den 1. juli 2012

Hip Hip!


Hurra, i dag bliver jeg 33 år! I går var vi til bryllup hos min svigerinde og svoger, og det var bare en fantastisk dag, med dejlig mad, dejligt vejr og dejlige mennesker:-) Og kun 3 timers søvn i nat, så vi har været monster-trætte i dag. Men vi har da alligevel hygget lidt, og jeg fik et par fine ørestikker fra ByBiehl:-) 
Og selvom det jo ikke var mig der skulle holde bryllup, så har der bare været meget at se til alligevel, og den sidste måned er bare fløjet afsted med planlægning af polterabend, polterabendbog, gaver, æresport osv... Til hendes polterabend havde vi besøg af Vickie Jo (fra Vild med Dans) som lærte os lidt dans - og det kan jeg godt anbefale - hun er bare så sød og nede på jorden, og det var SÅ sjovt! 
Og nu hvor det hele er ovre, så glæder jeg mig til at komme igang, med alle de ting der ligger og venter ved symaskinen. Har virkelig savnet noget krea-tid og første projekt bliver et par bloomers som Kira har været så sød at hjælpe mig med;-)