søndag den 30. september 2012

Sommeren...


 

 
 Kigger billeder igennem og glæder mig allerede til næste sommer:-)


søndag den 23. september 2012

Andrea Larssons ugler
Jeg kunne simpelthen ikke nænne at klippe mere i min ene meter ugle-tapet, så jeg har købt en ramme og hængt det op på Bellas værelse. Det ville være så fint med en hel ugle-væg, men eftersom der skal bruges 3 ruller (x1500,-) til en væg, så bliver det nok ikke lige til noget. Så vi nøjes lige med 70 cm i ramme og lidt i Olivias sættekasse. Og det er er jo bedre end ingenting:-)

torsdag den 20. september 2012

Alfabet plakat
I har sikkert allerede set alfabetplakaten hos Lisbeth - det var også der jeg så den første gang og kastede min kærlighed over den! Så den blev straks bestilt, men det er først nu jeg har fået købt en ramme og hængt den op. Og hold op hvor er den fin! Jeg er vild med farverne, grafikken og de små fine illustrationer! 


tirsdag den 18. september 2012

Liberty pudeHar syet en pude i mit yndlings-Liberty - pynter på den ellers ret så kedelige sofa...


lørdag den 15. september 2012

Tøsefødselsdag

I går holdt Olivia fødselsdag for 5 veninder, så vi havde pyntet fint op med perlemorsballoner 
og lavet tøsekager. Bordkortene var masking tape på sugerør og så havde jeg lavet 
popcornboxe efter en skabelon fundet på Pinterest...

tirsdag den 11. september 2012

Is og kage
Har vist ikke vist disse syede sager - is og kager syet fra Tilda-bøgerne....

søndag den 9. september 2012

Chokoladehorn med flydende indre
I dag har vi holdt Olivias fødselsdag (for 3. gang - så mangler vi kun 1 gang mere!) og gæsterne har blandt andet fået disse chokoladehorn med flydende indre. Postede et billede af dem på Instagram og blev spurgt efter opskriften, så her kommer den:

Chokoladehorn med flydende indre
16 stk

125 g margarine
1 dl mælk
25 g gær
1 spsk sukker
1/4 tsk salt
ca. 250 g mel
Chokolade

Smelt margarinen - hæld mælken i og vent til det er lunken, og rør gæren i.
Bland sukker, salt og mel i, og ælt det sammen.

Del dejen i 2 kugler, og rul hver kugle ud i en cirkel. Skær hver cirkel ud i 8 stykker (som en pizza)
Læg et stykke chokolade på det brede stykke og rul sammen til horn.
Hæver i 15 minutter og bages i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.

De smager fantastisk! De er klart bedst når de er lune, for så er chokoladen jo blød - og derfor er de også geniale at have i fryseren - så bag endelig en stor portion!

Velbekomme:-)
torsdag den 6. september 2012

Barselsgave til tvillinger

I aften er jeg på barselsbesøg (jep, indlægget er forudindstillet) hos en god kollega der har fået tvillingepiger, og hun - eller pigerne - skulle selvfølgelig have noget hjemmegjort. Så det blev til et par ugler, nusseklude og dukker. Et lilla sæt og et lyserødt sæt. Så håber jeg bare det falder god jord:-)

onsdag den 5. september 2012

Smiiiiil....


Nå ikke... Olivia var bestemt ikke tilfreds med at skulle fotograferes, men hendes mor synes bare hun var SÅ fin i hendes nye bukser! Olivia har haft en periode (på 2 år!) hvor hun har nægtet at gå i bukser - kun kjole og nederdel eller leggins med shorts. Nu er hun så småt begyndt at gå i bukser igen - til stor glæde for moren. Nu er hendes bukser jo så blevet for korte efter de har lagt i skabet i 2 år, så hun fik et par fine røde bukser med hjerter i fødselsdagsgave (et krav er at bukserne skal være "pigefarvede"!), men de var desværre ikke stramme nok i pasformen (det er nemlig også et krav!), så moren byttede dem til disse blomstrede bukser og håbede at de kunne godkendes. Og tag ikke fejl af de sure miner - hun var ellevild med bukserne - næsten ligeså meget som moren! Hun gad bare ikke lige have taget billeder. En stædig og bestemt lille dame;-) Men hun er da for lækker i de bukser!tirsdag den 4. september 2012

Liberty til Nintendoen


Så fik jeg endelig tid til lidt krea igen! Bare en lille smule... Olivia fik en Nintendo i fødselsdagsgave og i stedet for at købe en taske til den, syede jeg i stedet en selv - af det fineste Liberty, købt lige her, og med lyserødt tittebånd. Efter jeg i laaaang tid har sværget til lilla er jeg åbenbart blevet mere til lyserød nu... Man har vel et standpunkt til man tager et nyt;-)