tirsdag den 30. oktober 2012

Lækker byttehandel!
Jeg har været så heldig at bytte mig til disse fine grafiske juletræer fra Dorte - de er bare så lækre, og jeg tror ikke jeg kan vente helt til jul med at hænge dem op! Hvis du også er vild med træerne, så tag og kig ind i hendes shop hvor der også er mange andre fine sager... Og tusind tak for træerne Dorte! 


tirsdag den 23. oktober 2012

WC skilt i Mini Hama
Jeg har lavet et WC skilt i af Mini Hama perler. Det er egentlig en klon mellem Ullas fine WC skilt og en wallsticker herfra. Synes faktisk den blev ret fin...

onsdag den 17. oktober 2012

Kuglestage
Og nu vi er ved lysestagerne, så fik jeg lige lavet en lysestage a la Ferm Livings. Den har jeg ønsket mig længe, og nu var tømreren jo alligevel igang i værkstedet - så kan jeg strege den af listen igen, tjek;-)

1 sæt lysestager til salg


Så har der været gang i det lille værksted igen, og det blev der 2 sæt lysestager ud af. Det ene sæt er allerede solgt, så jeg har 1 sæt tilbage. Hvis du er interesseret, så skriv til mig her: lone_ibsen@yahoo.dk.
De koster 250,- for 2 stk. incl. porto. Update: stagerne er solgt!

fredag den 12. oktober 2012

Lysestager
Min dygtige tømrer har lavet et par nye lysestager til mig, efter nøje anvisninger. De er lavet i egetræ og skåret i fin geometrisk form. Jeg er ret vild med dem...

tirsdag den 9. oktober 2012

Bloggen 1 år!

I dag fylder bloggen 1 år! Vildt at der allerede er gået et år. Jeg er rigtig glad for at jeg oprettede bloggen - det er så hyggeligt at dele sin kreahobby med andre kreasjæle, og jeg sætter stor pris på jer der læser med og mine "bekendtskaber" herinde. Jeg har indimellem dårlig samvittighed når hverdagens stress og jag fylder så meget, at jeg ikke får noget krea fra hånden, og der er langt mellem indlæggene. Men jeg bilder mig ind at sådan er det for de fleste bloggere:-)
Og lige i dag har jeg heller ikke noget nyt at vise frem, så jeg har samlet lidt billeder fra det sidste år.

Og nu vi er ved at snakke om bloggen, så går jeg og overvejer at ændre bloggens navn, men jeg er bange for at det bliver noget bøvl, med links, læselister osv. Omvendt har jeg heller ikke lyst til at oprette en helt ny blog, så jeg mister alle de "gamle" indlæg. Gode råd modtages med kyshånd!


fredag den 5. oktober 2012

Spisesmæk

Jeg har syet en ny spisesmæk til Bellafisen, af et retrohåndklæde fra genbrugen og frotté med gummibagside. Jeg har egentlig frotté til 2 smækker mere, og jeg er da også igang - men den ene gled fra hinanden og blev skæv mens jeg syede, og ved den sidste løb jeg tør for skråbånd - så det er altså kun blevet til 1 færdig smæk foreløbig... Men den er da også fin:-)