torsdag den 29. november 2012

Til og Fra


Sneen er faldet hos os i dag, og måske derfor er julen ved at gøre sit indtog. Jeg synes egentlig jeg mangler en masse, men jeg er da på vej. I dag har jeg printet til og fra kort fundet lige her på Pinterest. Jeg synes de er ret fine. Next step må være kalenderlys og adventsdeko - det er da vist også ved at være oppe over;-)

tirsdag den 27. november 2012

Holmegaard


Som så mange andre, har jeg også købt de fine glasophæng fra Holmegaard, som var på tilbud i sidste uge. Jeg var overrasket over hvor store og fine de er - har ikke set dem "live" før, så jeg var virkelig positivt overrasket. Og så fik jeg også lige købt et sæt til en julegave:-)

fredag den 23. november 2012

Sorte stagerSå kom der liiige et enkelt indlæg mere med stagerne! Min vendinde har nemlig ønsket sig et sæt sortmalede lysestager, så det skal hun selvfølgelig have! Og de er da ret fine i sort også! Så jer der har købt lysestager - hvis I nu bliver træt af træet engang, så kan I måske friske dem op med lidt maling i yndlingsfarven:-)

God weekend derude! (og nu skal jeg nok snart finde på nogle andre indlæg end med lysestager!)

torsdag den 22. november 2012

Stager i teak og eg


Teak (1 sæt)

Eg

Ja der er langt mellem krea-indlæggene for tiden - shopping og lysestager er hvad det kan blive til. Og heldigvis er der stadig nogen der er interesserede i stagerne:-) Og der er kommet lidt flere stager på "lager": 1 enkelt sæt i teak og 3-4 sæt i eg. De er lidt større denne gang, så de koster 300,- incl. porto. Hvis du er interreseret kan du skrive til mig her: lone_ibsen@yahoo.dk


onsdag den 21. november 2012

Shopping


I går var jeg i biffen og se den sidste Twilight film (uh den var god!), men inden da nåede jeg lidt shopping med min veninde. Og her er lidt af godterne der kom med hjem - nu skal jegså bare lige i Ikea efter en ramme - så der går nok et par måneder før plakaten kommer op på væggen!

søndag den 18. november 2012

Pipsqueak


Har købt et par fine badedragter til pigerne nu hvor der er -40% på www.pipsqueak.dk/ 
Så håber jeg bare at Olivia kan lide den - på trods af at den hverken er "pigefarvet", med glimmer eller med blomster, hjerter osv.!

torsdag den 15. november 2012

Et lille hus i teak
Ja så kommer der lige lidt mere træ - måske Thomas snart skulle overtage bloggen:-) En lille rest teak-træ er blevet til lille hus. Overvejer om jeg skal male "taget" ligesom på de originale, men jeg ved ikke lige hvilken farve det skal være...

Og nu vi er ved træet, så kommer der snart flere lysestager i eg. Er SÅ glad for jeres interesse:-)
Men ud over stagerne så bliver der ikke lavet en dyt krea for tiden! Jeg har planlagt nogle prohekter, men de kommer li'som ikke igang! Et af projekterne er de der fine ophæng i fimo-ler. Leret er indkøbt og nu samler jeg idéer rundt om i blogland, på Pinterest og Instagram. Der er jo så mange fine udgaver, så jeg glæder mig til at komme igang!

søndag den 11. november 2012

Så er der stager igen!


Så har jeg flere lysestager klar. Denne gang er der lidt forskellige modeller at vælge imellem: Ask, eg, eg med knaster, og eg med 2 faver. De koster 250,- incl. porto for et sæt. Nedenfor kan de ses tættere på og hvor mange jeg har af hver. Skriv til lone_ibsen@yahoo.dk hvis du er interesseret:-)

Ask (3 sæt) SOLGT

Eg (1 sæt) SOLGT - flere er på vej...

Eg med knast (1 sæt) På de andre sider er der ingen knaster) SOLGT

Eg med 2 farver (2 sæt) SOLGT

tirsdag den 6. november 2012

.

Lidt af hvert fra Instagram... Symaskinen har fået en tur med lidt masking tape, hvilket faktisk pynter synes jeg. Så har jeg forsøgt at male grankogler ved at dyppe dem i maling. Det kræver vist flere lag før de bliver rigtig fine... Så har jeg købt fine lyshuse i Netto. Noget billigere end Kählers, men de står altså stadig på ønskelisten. Sidste billede er kalenderlys (der er tal på den anden side) og papirkugler fra Rema.

mandag den 5. november 2012

Lidt nyt i shoppen


Efter Dorte har lagt mine stager på bloggen har jeg fået lidt henvendelse omkring stagerne, og her kommer lidt info: Jeg har pt disse stager til salg (se mere på min shop-side), men jeg kan også lave flere af de kubistiske stager som dem jeg har byttet med Dorte. De koster 250,- for et sæt incl. porto. Jeg kan kontaktes her: lone_ibsen@yahoo.dk hvis du er interesseret:-)

Ellers er der også kommet lidt tøj på shoppen - en del af Bellas brugte tøj til billige penge - så kig ind og se om der er noget du kan bruge. Og så er der også denne lækre sag fra Designers Remix som aldrig er brugt...